Werken bij Zuidbroek

Zuidbroek Notarissen is een groeiend notarieel niche kantoor met een focus op het ondernemingsrecht en het (financieel) toezichtrecht. Onze wortels liggen bij de topkantoren aan de Zuidas.

Wij willen verder groeien. Waarom? Omdat wij zien en ervaren dat er behoefte is aan een sterk, onafhankelijk en gespecialiseerd notarieel ondernemingsrecht kantoor. Een kantoor dat wil voldoen aan de hoge eisen van de markt. Dat kwaliteit wil leveren, op inhoud, pro actief en praktisch is.

Kandidaat-notaris

Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris met werkervaring op het terrein van het ondernemingsrecht of een starter met uitgesproken belangstelling daarvoor. Ben jij een teamspeler met ambitie en durf en neem jij verantwoordelijkheid? Ga je er graag op uit en ben je op zoek naar een kantoor met kansen? Neem dan contact op met Niels Wolswijk (niels.wolswijk@zuidbroek.com  | 020 218 2887). Wij maken graag kennis met je.

Studenten notarieel recht

Ook maken wij graag kennis met studenten notarieel recht die enthousiast worden van het ondernemingsrecht. Voor deze studenten hebben wij diverse mogelijkheden om stages te lopen of voor enkele dagen in de week bij ons aan de slag te gaan als studerend medewerker. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Niels Wolswijk om de mogelijkheden te bespreken (niels.wolswijk@zuidbroek.com | 020 218 2887).